Be My Friend :)

16 November 2012

#54: My 2nd Trip to Seoul, South Korea

Aku betul2 nak update kisah 2nd trip aku ke Seoul ni secepat yang mungkin...tapi gambar x habis lagi dapat dari semua kamera. Trip kali ni pergi bertiga...jadi ada 3 kamera dan 1 kamera hp yang digunakan sepanjang di sana. 

Banyak betul gambar2 yang diambil sebab masa trip kali ni Seoul sedang berada di hujung musim luruh dan kemudiannya masuk ke musim sejuk. Jadi kami dapat merasai 2 musim sekaligus...hehe..dapat ambil gambar dengan daun2 yang cantik berwarna warni dan kemudiannya dapat merasai sejuknya musim sejuk hingga ke tulang sumsum..:) 

Starting minggu depan insyaAllah aku mulakan kisah 'My 2nd Trip to Seoul, South Korea' ni yer...dan sementara itu aku selitkan satu gambar dengan pakwe korea yang hensem & tinggi ya amat nih.. hehe.. :)

4 comments:

afidah samhanin said...

waa akak..bestye dpt g korea wut kali k2..:)

marstories said...

afidah.. :)

Fyda^D!do said...

e-mail dr akak mmg bguna,sb tu sy xmiss utk baca blog akak..tgh2 kmpul info lg..lbh2 lg hostel o guesthouse yg blh bg rate murah..hihi..backpackers tpksala cari murh2..ki2..1000won = rm2.9++/rm3 kan?

marstories said...

Fyda: hehe..thanks..yup betul..1000won = RM2.9/rm3 :)