Be My Friend :)

02 August 2016

#3/2016: Hi Everybody

Assalamualaikum...


Wah lamanya x update blog.....hehe..
apalah yang dibizikan sangat pun entahlah sampai xde masa nak update blog nih..
KakRin malas sebenonya
Eh! tetiba 'KakRin' kan?..haha..saja..
rasa macam dah tua..eloklah bahasa diri pun bertukar
2 tahun lagi nak masuk umur 40 tahun dah pun..huhuhu

Oh yer..poster kat atas tu KakRin buat sempena open house ofis KakRin last week
temanya drama
KakRin kena jaga gerai mee kuah
of course mee kuah tu order jer
xde la KakRin gigih nak masak banyak2 gitu..haha..
petugas gerai kena hias gerai & prepare bahan2 supaya senang tetamu nak ambil
pertandingan gerai tercantik pun ada
but of course gerai mee kuah KakRin x menang...hahaha
abih tuh...hiasan gerai pun ala2 jer kan
cuma gempak tang poster jer
camana nak menang kan? :P
orang lain tu bertungkus lumus buat hiasan dasyat2
gerai KakRin simple jer...xde bunga2...xde belon2..

Tu 2 orang partner KakRin tengah buat kerja
simple jer kan gerai kami? haha...
belon tu gerai sebelah punya
gerai kuetiaw teng hati perempuan
gerai tu menang gerai tercantik :P
tapi sori...xde gambo
jeles punya pasal malas nak amik gambo gerai tu..hahaha.. 


Prepare mee kuah dalam mangkuk sesiap macam ni
bila tetamu nak makan baru cedok kuahnya
and oleh kerana bertugas jaga gerai, gambo2 lain KakRin x amik
busy la katakan
makan pun curi2 masa x berapa bizi
but overall enjoy la bertugas macam ni
KakRin x minat nak jaga meja
jaga makanan ok
jaga meja & tetamu bagi la kat orang lain


Dan diakhiri dengan gambo KakRin yang KakRin amik dari fb majalah BuletinMutiara (majalah Penang)
wuuu...masuk majalah okeh (walaupun majalah negeri jer pun) hahaha..
okeylah..Selamat Hari Raya yer semua :)

3 comments:

Laxmi said...

wahhh KakRin dah eh... takde la tua sgt Rinie oi... masih comel2 maintain gitewww :P

marstories said...

alamak! ko baca blog aku yer lax? hahaha...

Naja said...

Hai Kak Rin... ;)