Be My Friend :)

05 October 2015

#11/2015: Weekend

Assalamualaikum wbt... :)


Dimulakan dengan gambar ikan :P
actually itu menu makan tengahari di hari Ahad yang lalu
aku beli ikan Saba Mackerel ni di Tesco dengan harga RM3.99 seekor
punyalah besar ikan ni...tengok tu..sampai tak muat pinggan!
dan oleh kerana baru first time beli ikan ni dalam bentuk fresh
(ikan sardin mackerel cap Ayam Brand selalu la beli)
maka aku google la apa resepi yang sesuai untuk masak ikan ni
dan akhirnya decided nak buat kari & grill
buat separuh2 sebab ikan ni besar..
maka jadilah masakan seperti di atas...
masak kari paling win!
next time kalau jumpa ikan ni bolehlah beli lagi.. :)
 
 Brownies coklat kedut

Brownies coklat kedut ni pun dibuat di hari Ahad yang lalu
petang tu boring sebab tak keluar ke mana2 since cuaca pun tak bagus
jerebu kan...so nak keluar pun takde mood..
so memandangkan bahan2 nak buat brownies ni memang dah ada
maka terjadilah brownies ni...hehe
senang la buat brownies kan?
tak payah pakai mixer pun
sap sap soi siap
sedap pulak tu (puji masakan sendiri) :P
resepinya korang google k..
Oh yer...
tudung instant shawl Cherry (2 muka) macam gambar kat atas ni ada lagi tau...
available color adalah seperti di gambar bawah ni..
1 color ada 1 helai sahaja...
RM22 jer...murah2 jer aku jual..
material: high quality chiffon
 

Dan...bermula bulan Oktober ni,
setiap pembelian akan diberikan 1 facial mask seperti di bawah secara percuma!
maknanya kalau beli 1 tudung, dapat 1 facial mask,
kalau beli 2 tudung, dapat 2 facial mask dan seterusnya..
taknak ke?
tudung dahlah murah...dapat facial mask lagi...
rugi x beli..
hehehe..
jenis2 instant shawl yang lain boleh tengok kat entry sebelum ni yer
pastu bolehlah wasap aku untuk order (0164949975)