Be My Friend :)

17 June 2015

#5/2015: Selamat Berpuasa

Assalamualaikum... :)


Dimulakan dengan gambar makanan sebab esok dah start puasa...haha..
menu semalam actually
lala tumis pedas namanya
resepi campak2 ikut suka jer

minggu ni baru start masak balik
sebab last week seminggu berkampung di Terengganu
meninggalkan orang2 yang tersayang di Penang
demi kejohanan sukan dwi tahunan pejabat aku
duduk 8 hari di Primula Beach Hotel, Kuala Terengganu nun
dengan misi mencari emas :)


Misi yang tercapai! :)
Tapi menang bukan sebab akak terer yer...
team akak yang terer sebenarnya.. haha
akak duduk di kerusi simpanan jer la... :P
simpanan pun dapat medal...ok la kan? haha

duduk lama2 kat Terengganu pun x senang
asyiklah teringat rumah
homesick sangat2
padahal dulu boleh jer tinggal rumah seminggu pegi seoul, tokyo nun..
ker sebab ini dalam negara jer..tu yang homesick?
mengada kan..haha..



Kata anak aku Nasrin, sepanjang aku xde, Bubu pun x lalu makan
makan sikit jer
alolo...kiut sangat kan?
dia rindu kat mama dia la tu..
macam tu la jugak mama dia rindu dia..
tapi mama dia makan ok jer pun..haha..
balik tu terus peluk & cium dia..
dia pun cium balik...wahh...ada kemajuan..haha

oklah...selamat berpuasa yer kepada yang baca blog ngokngek ni..
walaupun jarang2 update...haha..
Assalamualaikum.... :)

No comments: