Be My Friend :)

31 December 2014

#86: My 2014

Salam... :)

Last entry for this year! Esok dah tahun baru kan? Cepat jer masa berlalu...ker xde la cepat sangat? hehe..Anyway..2014 bagi aku meninggalkan pelbagai kisah suka dan duka seperti juga peristiwa di tahun ini yang banyak meninggalkan kesan pada kita semua seperti tragedi pesawat MAS MH370 & MH017 serta pesawat AirAsia Indonesia QZ8501 baru-baru ini serta kisah banjir di negara kita. Moga Allah permudahkan segalanya...insyaAllah...

Untuk recap, aktiviti aku untuk tahun 2014 adalah seperti berikut:



Trip to Bandung, Indonesia dari 29 Januari 2014 hingga 2 Februari 2014. Trip pembuka tahun 2014. Pergi bersama mak aku & adik2 (Dee & E) :)


Trip to Busan, South Korea dari 3 April 2014 hingga 7 April 2014. Explore musim bunga di Busan dengan Kak Ina. 


Trip to Kuching, Sarawak dari 25 April 2014 hingga 28 April 2014. Ini trip ofis so pergi dengan kawan2 sekerja. 


Anugerah Perkhidmatan Cemerlang yang diterima pada 29 April 2014 di Hotel Gurney, Pulau Pinang. Antara moment yang terindah sepanjang perkhidmatan 15 tahun dalam Perkhidmatan Awam. Alhamdulillah.


Trip to Medan, Indonesia dari 26 November 2014 hingga 29 November 2014. Family trip yang disertai oleh 9 orang anak beranak...hehe..trip penutup tahun ini...

Itu jer kot..hehe..and for next year yang bermula esok, ada beberapa planning yang masih dalam peringkat planning dan satu trip pembuka 2015 akan berlangsung minggu depan. Trip ni x planning...tetiba jer..hehe..anyway..itu kita cerita nanti la yer...lastly, Selamat Baru Tahun 2015 yer semua! Moga 2015 memberi sinar dan harapan baru pada kita semua...insyaAllah...


Aku: Oh yer, aku dah jumpa balik kain batik Sarawak yang aku sangka aku dah buang dalam entry terdahulu.. :) kalau ada rezeki, mesti jumpa balik kan?...alhamdulillah...

No comments: