Be My Friend :)

29 October 2014

#80: Looking For Anak Kucing Gebu - Part 2

Salam... :)

Macam ngengada pulak ada part 2 bagai...hahaha..ala...xperlah..dah anak kucing pun belum ditemui..jom la citer lagi selagi x jumpa...hahaha...



Punyalah excited sampai dah beli cat bed...haha...Akak beli online kat CatsnDogs.my hari Isnin hari tu. Hari ni dah sampai barangnya. Siap dapat free petster magazine lagi. Thank you CatsnDogs.my! Seriously, bila tengok website dia...rasa semua benda pun nak beli...hahaha..kucing pun belum ada!

Xde sapa pun email akak pasal anak kucing yer. Ke sebab xde orang pun baca blog akak ni? kesian... ataupun orang yang baca xde anak kucing nak jual/derma kat akak? xperlah...xde rezeki lagi la tu...kan?

Actually ada jugaklah akak pergi survey kat a few kedai binatang tapi malangnya, xde anak kucing yang dijual. Hamster, tikus makmal, ayam katik, ayam jambul, landak, ikan...ada la. Ha..pastu ada 1 kedai tu, ada jual seekor anak anjing yang cute sangat. Kesian dia dok lambai2 soh datang kat dia. Akak pun apa lagi...terus pergi kat dia. Tapi xde la pegang dia. Tengok jer la.. :P

Pagi tadi sempat mengendeng kat ex-officemate soh dia jual sekor anak kucing dia kat akak..hahah...dalam perut lagi anak kucing tu pun..belum keluar..dok pujuk2 dari awal..hahah...dia kata InsyaAllah..boleh...!yeay...rasa nak terbang ke langit punya la happy! :)

Adooi...terpaksalah korang baca entry akak yang ngokngek ni hari ni...iyelah..nak cerita pasal trip..belum pergi trip lagi..bulan depan nun...so ceritalah pasal new interest akak ni kan...hehe..& di akhiri dengan gambar akak masa pergi kursus kat hotel di Tanjung Bungah last week... :)

with Kak Ina

 Bawak si manja sorang nih...Nasrin..

No comments: