Be My Friend :)

27 October 2014

#79: Looking For Anak Kucing Gebu

Salam... :)

Sapa ada anak kucing gebu (+ comel) lebih untuk dijual/didermakan sila angkat tangan! hehe..macam la boleh nampak kan?! hahaha...

Sebenarnya macam ni...akak tetiba teringin nak bela kucing. Gila-gila punya teringin ni. So dalam 2-3 minggu ni asyiklah tengok gambar anak2 kucing gebu. Pening Mr. Hubby akak menengok peel akak yang agak pelik itu..hahaha...

But seriously, kalau korang ada anak kucing gebu yang lebih yang korang rasa nak jual (bajet akak rm200)/derma sila email akak yer kat rinie21@gmail.com. Lebih cun kalau korang tinggal kat area Penang supaya senang akak nak pergi ambil anak kucing tu. Akak janji akan beri sepenuh kasih sayang akak pada anak kucing korang tu...InsyaAllah...hehe :)


Gambar kat atas tu akak ambil dari iklan di Mudah.my. Memang dah bulat hati nak beli seekor anak kucing tu. Tapi apakan daya...owner dia kata dua2 anak kucing tu dah ada orang booking & dia lupa nak padam iklan tu dalam Mudah.my. Maka xde la rezeki akak kan...huhuhu...frust!..comel kan? geram tengok...

Anyway, please let me know kalau korang ada apa yang akak cari ni yer...thank you in advance... :)

Aku: dah beli a few barang keperluan anak kucing (semangatnya kan?) :P

No comments: