Be My Friend :)

23 September 2014

#77: Masak-masak

Salam.... :)

Jom tengok projek masak-masak aku last week & this week... :P

 Malam Jumaat lepas buat roti sosej ni. Senang jer, guna roti paratha, potong 4, gulung sosej yang telah dipotong 2, dah siap gulung, kelar sket bahagian atas dan sapu kuning telur, then masak dalam oven. Done!

Ini karipap roti inti sardin & kentang. Breakfast hari Sabtu lepas. Guna roti Gardenia Bran & Wheatgerm jer. Breakfast jer masak, lunch makan kenduri, dinner pulak makan kat kedai...haha... 

 Tada! karipap roti yang telah digoreng :)

Hari Ahad buat laksa pulak... :)

Semalam (Isnin), sementara teman Nasrin buat kerja sekolah, aku buat ciskut dek kerana teringin lepas tengok ciskut yang adik aku Farah buat...hehe.. :)

Bekal hari ni...ciskut yang menggunakan biskut marie coklat.. :) yumms...

Aku: try masak yang simple2 jer... :)

2 comments:

Naja said...

Sedapnya Rinie.. memang dah level chef2 ni :)

marstories said...

haha naja...chef la sangat..huhu..