Be My Friend :)

14 May 2014

#65: My Sister's Wedding

Salam.. :)

Lama x jumpa kan? aku xde mood sebenarnya. Terfikir nak stop blogging pun ada. Tu yang relax jer malas nak update. Anyway..sementelah dah ada sedikit kerajinan ni jomlah kita sambung cerita..

 Kad kawin ala pembungkus coklat cadbury :P

Ini majlis perkahwinan anak ketiga dalam keluarga tapi kenduri kawin yang keempat memandangkan adik yang no. 4 dah kawin dulu...hehe..

Majlis pernikahan telah diadakan di masjid dekat rumah kami jer. Malam tu rupanya ada 3 pasangan pengantin yang akan dinikahkan secara berturutan. Adik aku pengantin no. 1. Dahlah lambat pegi masjid..hehe..

 My sis yang pakai baju warna putih tu.. :)

 Me & Nasrin.. :)

 Si comel Qayyum...anak saudara aku :)

 Me & Mr. Hubby yang sedondon.. :) 12 tahun yang dahulu pun nikah di masjid yang sama :P

 My sis Farah with her eldest son...Faris si abg Qayyum yang pandai buat muka tiap kali ambil gambar...hehe..

  Me & Dee with pengantin lepas akad nikah selesai.... :)

Lepas settle akad nikah, terus balik rumah. Sambung pula dengan sesi menyarung cincin & bergambar...

 From him to her





From her to him

 We got married! yeayyy...hehe...

Pengantin Baru :P

And below is pengantin2 lama.. :P
 
 Farah & hubby

 Mine.. :)

Dee's

bersambung.. :P

No comments: