Be My Friend :)

20 August 2013

#37: Entry Bergambar

Salam... & Selamat Hari Raya Aidilfitri semua! :)

 Lagi 2 hari nak raya hari tu, kami sekeluarga pergi last minute shopping & berbuka di AEON Seberang Perai dan ini menu berbuka kami di hari itu...:)

 Duit raya ofis aku bagi :)

 Kasut raya kami sekeluarga :) Mine yang warna merah tu & sama saiznya dengan kasut pink my daughter tu! kami dua dah boleh share & tukar2 kasut.. :P

 Raya keempat, bertolak balik dari kampung aku di Sungai Siput (U) ke Penang. Damai jer kan pemandangan senja ni?

  Tapi sekejap jer damainya pun! Elok masuk area Bandar Baharu, highway dah start jem sampailah Tol Juru! bergerak la macam kura2.. :P

 Ini kek birthday Mr. Hubby last Friday. Beli 2 slice jer pun kat Secret Recipe...hehe...

 Ini pulak dinner sempena Birthday Mr. Hubby. Makan kat Pantai Seagate dengan my parent in law sama. Malangnya gambo lain goyang..ni jer yang boleh diterima...kihkihkih..menunya ada tomyam campur, ikan siakap tiga rasa, ikan siakap stim, kailan ikan masin, sotong goreng tepung & telur dadar :P

Ini pula cempedak goreng untuk sarapan kami sekeluarga ahad lepas. Tengah musim cempedak kan sekarang? kat market banyak betul orang jual...

Aku: lite entry...jadilah..hehe.. :)

No comments: