Be My Friend :)

11 June 2013

#31: Games Pilihan

Salam... :)

Aku tengah giler main ni kat hp... :P


Bird Blast namanya...tu level yang aku tengah main sekarang...x lepas lagi level nih...kemain susah..hehe...memula main kat tablet pc anak aku. Sampai dia nak main games pun kena tunggu aku main dulu...pastu abah dia pulak pinjam nak main games lain...hehe..sian..sudahnya aku download jer games ni kat hp aku. Senang la sikit nak main...bebila pun boleh...xyah tunggu turn...hehe..

Aku: Drama Korea yang aku tengah tengok sekarang ni dan dijamin best ialah Gu Family Book (lakonan Miss A's Suzy + Lee Seung Gi)...terbaik.. :)

No comments: