Be My Friend :)

28 May 2013

#28: Birthday + Anniversary

Salam...


Last Saturday (25 May 2013) merupakan hari ulangtahun perkahwinan aku yang ke-11 merangkap birthday aku juga... :) so celebrate 2 in 1 la...dah kena pulak hari cuti kan...and as usual, xde la pulak celebrate grand2...biasa2 sahaja...kami keluar makan bertiga (me, mr. hubby & my daughter), then tengok wayang citer Epic (citer ni memang best!) dan kemudian pusing2 Penang...And last but not least Mr. Hubby beri sebentuk cincin emas + sepasang baju kurung (simpan untuk raya :P) sebagai hadiah sempena kedua2 hari penting ini....:) Buat semua yang wish dalam fb...terima kasih.. :)

Aku: result interview program jpa tu dah keluar semalam. Aku "tak berjaya"...uwaaa...rasa nak bawa diri pergi backpacking ke Jakarta jer untuk merawat hati yang lara nih...ewahh..(sapa nak ikut?)..hehe..xdelah...main2 aje ni..aku okay...itu cuma alasan aku jer nak pergi backpacking...hehe...tapi adatlah..sedih gak kejap sebab x dapat nak ikut kursus tu...xde rezeki kan?...try again next time... :)

3 comments:

Laxmi said...

Happy belated besday and belated anniversary Rinie... semoga sihat n gembira selalu.. take care babe :)

Laxmi said...

Happy Belated Besday and Belated Anniversary wishes Rinie.. semoga sihat and happy selalu disampinga kuarga tersayang.. take care babe :)

marstories said...

Lax: tenkiu...:)