Be My Friend :)

04 April 2013

#21: Bowling & Balik Kampung

Salam... :)

Lamanya x update kan? (macam la ada orang kisah pun) hehe :P hari ni sebenarnya malas betul aku nak pergi kerja sebab badan rasa sengal2 kat sini, sakit2 kat situ dek angkara training bowling lepas kerja semalam. Ibu jari sakit, bahu sakit, belakang sakit...bak kata sana, sini, situ semuanyalah sakit...hehe..orang jarang exercise gitu la..pastu julung2 kali pergi main bowling pulak tu...haha...

Habis main bowling, dah malam...hujan lebat pulak tu. Kelam kabut berenti tepi highway pakai baju hujan. Sementara nak pakai baju hujan pun dah ala-ala basah kuyup dah pun sebab  hujan turun terus lebat jer xde warning2 atau bagi intro2 dulu. Bawak motor pun slow jer macam semut sebab x nampak jalan. Mulut pulak x berhenti baca macam2 ayat dan macam2 doa...hehe..tapi alhamdulillah selamat juga sampai kat rumah sejam kemudian. Cumanya kesejukan dan kelaparan tahap gaban..hehe... :P

Malam ni pulak kena kemas 2 beg. Satu beg untuk balik kampung esok pagi (sbb adik aku nak bertunang hari Sabtu) and satu lagi beg nak pergi KK for office trip on Sunday to Wednesday (bizi akak korang nih :P)... So next few weeks nanti ada la banyak update kat blog yang ntahapaapa nih...hehe...

aku: next backpacking trip? tiket dah beli!...yeay! :)

 with K.Ina @ ahli tetap backpacking trip.. :P

No comments: