Be My Friend :)

06 March 2013

#16: Hantaran vs Exam

Salam... :)


Ala..ni gambar lama...hehe..sajer jer...(kat Deoksugung Palace, Seoul)

Minggu ni lagilah xde cerita apa yang nak diceritakan..semuanya macam biasa sahaja. Except, sekarang ni aku tengah sibuk buat hantaran untuk adik lelaki aku yang nak bertunang bulan depan...dia bagi duit, aku tukang buat jer..hehe..Baru siap 3 hantaran so ada lagi 8 hantaran nak kena buat..semuanya 11 hantaran dia nak...fuhh!!..sampai termimpi2 la dibuatnya...hehe..

Dan minggu depan sepatutnya aku ada exam...tapi sehingga hari ni, tempat exam belumlah diketahui..masih dalam status "sedang diproses"...x tau la nak proses sampai bila...patutnya, 2 minggu sebelum exam, dah boleh check dah tempat exam kat mana...tapi xde pun...aku ni punyalah gigih check hari2...pagi check...petang check...macam x sabar2 pulak nak exam jer kan? haha...xlah..sebenarnya bukan apa...kalau dah tau exam kat mana, senang la nak beli tiket ke apa...kalau exam tu dekat Penang ni jer, xde masalah. Tapi memandangkan selama ni x pernah pulak aku exam kat Penang, tu yang aku musykil tu...bila la JPA ni nak boh tempat exam ni? huh!

Oh yer...hadiah untuk adik2 aku hari tu, dahpun dipos hari Isnin yang lalu. Hari ni sampailah kat kampung kot...dah hari Rabu kan..takkan x sampai lagi...tapi kalau x sampai jugak hari ni, memang xleh dinamakan sebagai 'Poslaju' la jawabnya...kena tukar ke "Pos x berapa laju"...hehe...

Oklah korang...sambung la kerja korang...aku xper... :P

aku: esok satu group ofismates aku nak pergi Beijing! jeles..jeles..hehe..anyway..semoga mereka selamat pergi & balik....tahun depan aku pi pulak (berangan la rinie ooi...berangan...berangan kan free!...:P)

2 comments:

Naja Naja said...

jom tahun depan pi Nepal - Kathmandu. Hehehe

marstories said...

Naja: jommm....nak pi...nak pi.. :)