Be My Friend :)

04 April 2012

#25: Birthday

Last Sunday was my daughter's birthday - Nasrin Hazirah yang ke-9 tahun. Anak manja sorang tu. So kami bawa dia tengok wayang, makan2 di Pizza Hut dan belikan dia kasut dan teddy bear sebagai hadiah. Selalunya kami sambut simple2 gini jer pun. Tak ada buat party ke apa..just celebrate antara kami jer. Lagipun, hari tu dah belikan dia banyak hadiah dari Korea & Singapore..dia pun ok..x banyak songeh..senang jaga. Cumanya dia ni ambil sikit perangai abah dia..cepat naik angin..hehe..tapi senang pujuk dan simple jer orangnya. Senang jer nak buat dia happy..bawak jer dia pergi jalan2..suka berjalan2 macam mama dia juga.. :).. oh yer..suka shopping juga..  





Bertiga tapi ambil set for 4

Doa aku, moga dia sentiasa menjadi anak yang baik, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki serta berjaya & bahagia dalam hidup dan di akhirat juga...amin...

Rambut dah makin panjang..katanya nak simpan macam Salena Gomez..huhu

No comments: