Be My Friend :)

21 December 2011

Movie Reviews: Mission Impossible Ghost Protokol & Alvin & The Chipmunks Chipwrecked

Last Saturday aku buat movie marathon sebab my husband nak tengok mission impossible, my daughter pulak nak tengok alvin and the chipmunks..so kita tengok dua2 sekali..tengok MI dulu, pastu keluar kejap pegi lunch, dah tu masuk balik tengok second movie...:) tiket dah beli siap2 online 2 days before so boleh pilih seat dan datang collect tiket jer kat kaunter. Sinopsis untuk dua-dua movie ni korang boleh baca wikipedia yer.. :) and for my rating, untuk Mission Impossible Ghost Protocol aku bagi 4.5 bintang dan untuk Alvin & The Chipmunks Chipwrecked aku bagi 3 bintang..aku sangat recommend Mission Impossible sebab ceritanya sangat menarik..memang best! And untuk Alvin & the Chipmunks pulak, sesuailah kalau nak bawak budak2..sure diorang terhibur..

No comments: