Be My Friend :)

13 December 2011

ceritanya...

Aku xde benda nak citer sejak dua menjak ni sebab itulah macam lama dah x update. Yer la kan.. semuanya pun macam biasa2 aje. Pergi balik kerja macam biasa...tengok drama korea macam biasa..membaca bila free x ada buat apa pun macam biasa..jadi semuanya biasa2 aje sampai rasa macam x ada benda menarik nak diceritakan pun...hehe :)

Cuma last weekend ada jugalah pergi Pesta Pulau Pinang. Saja bawak my daughter jalan2 sempena cuti sekolah ni. Kesian juga dia kan. Mesti boring sebab x ke mana2. Bawa pil (parent in law) sekali sambil sambut birthday mil (mother in law). Pusing2 dalam pesta tu sampai sakit kaki..haha..korang dah pergi? pergilah..ok la jugak..ada macam2..konsert free pun ada..tiket masuk pesta pun x mahal..RM3.00 untuk dewasa, RM1.00 untuk kanak2 berumur antara 7-12 tahun. Ada gak aku snap gambar2 sekitar pesta tapi lupa pulak nak bawak wayar usbnya..jadi x boleh nak transfer gambar dari hp. Next time la bila aku ingat nanti aku masukkan gambarnya yer...

Minggu ni aku berkursus 4 hari di Kompleks Tabung Haji tapi bukanlah kursus haji..hehe..kursus integriti..saja nak mencukupkan kursus di hujung2 tahun ni. Sebetulnya kursus aku dah cukup pun 7 hari tapi sajalah nak bagi lebih sikit...panjang la sikit senarai kursus aku bila isi skt nanti...mana tau dapat markah lebih sket ke kan..haha..kononnyalah..korang jangan percaya sangat pulak! kebetulan dah ada peluang berkursus..pergi ajelah..free lagipun.. :)

Next year aku dgn bff aku kat sini dah ada planning nak pegi somewhere..sekarang ni tengah research & planning.. hehe..tapi tiket dah beli, passport pun dah renewed...barang2 kelengkapan pun dah beli..excited terlebih sebenarnya...haha..so sekarang ni tunggu masa ajelah..nak pergi mana? nantilah aku bagitau bila tiba masanya...hehe..mana best bagitau awal2 kan?...

Oklah..nanti2 kita sambung lagi. Aku nak siapkan sikit kerja kat ofis ni sebelum bertolak ke tempat kursus...happy weekdays untuk korang..hehe..

No comments: