Be My Friend :)

26 July 2011

lagi kisah penipuan internet (siti jamilah)

sekarang ni kan banyak sangat penipuan melalui internet yang serupa dengan entry aku yang terdahulu. entah kenapa makin ramai pulak yang mengaku bapa mereka berasal dari Malaysia dan tinggal di UK. takde tempat lain pulak tu.. kat UK jugak... ni ada lagi satu..namanya siti jamilah la pulak.. macam ni email yang dihantar kepada aku baru2 ni:

Hello my name is Siti Jamilah and I am a very kind hearted woman, i was going through profiles and came across yours and i felt like contacting you cos my dad is from Malaysia and that's make it my home country lol... i don't mind if we can be friends? write back and let me have your email address so we can get to know more about ourselves my email id is (sitijamilah6060@hotmail.co.uk) have a nice day. please contact me directly on my email. Awaiting your email.. Salam

gitulah email dari 'siti jamilah' ni. dengan ayatnya yang berterabur (i don't mind if we can be friends?) hikhik... cam terdesak sangat nak cari 'kawan' dari Malaysia nih.. x faham aku..huh! siti jamilah la sangat... :P memang kirim salam la aku nak layan benda2 gini dah. so korang pun beware yer..

1 comment:

Siti Jamilah said...

Oh namaku! Sungguh tragis. Hehe :)