Be My Friend :)

16 April 2011

movie review: justin bieber - never say never


baru jer lepas tengok citer ni tadi di panggung. overall memang terbaiklah! ia menceritakan perjalanan seni justin bieber dari dia kecik sampailah sekarang and diselangselikan dengan cerita dari orang2 yang rapat dengan dia seperti mak, atuk, nenek, kawan2 baik, pengurus dia, guru vocal, peminat2 dia and ramai lagilah. dan bagaikan menyaksikan konsert dia secara live jugak sebab kesan 3D.. first time sebenarnya aku tengok wayang 3D ni.. sangat menarik kesan 3D ni rupanya sebab kita boleh nampak cerita tu live. contohnya masa kertas melayang2 masa dalam konsert dia, kita leh nampak macam kertas2 tu juga melayang ke arah kita. and the most important is kagum sebenarnya aku bila tengok justin bieber menyanyi dengan baik dalam konsert dia. dia memang bestlah.. walaupun aku ni bukan die hard fan dia..tapi bila tengok citer dia ni, aku rasa yang he really deserve apa yang dia ada sekarang...very inspired story by justin bieber.. so my rating: 4.5 star out of 5 for this amazing story.. awak memang terbaik la justin bieber (ewahh..)..

No comments: