Be My Friend :)

05 April 2011

[Eng Sub] Park Jin Young (JYP) - Can't Forget You (If) Dream High OST


ini lagu ost dari drama DREAM HIGH yang ada hero pujaan hatiku Taecyeon (2PM)..hehe..kiranya, the latest korean drama yang aku tengok untuk tahun ini memandangkan jadual aku yang sangat2 pack buat masa ini...korang dah tengok citer nih? pada aku, drama ni memang best! tapi lagi best kalau suzy (miss A) pilih taecyeon (2pm) dan bukan pilih kim soo hyun.. :).. anyway..lagu ni sangat touching dan best untuk didengar.. kalau x faham xper..sebab kat dalam mv ni dah siap2 ada english subtitles.. enjoy guys.. :)

No comments: