Be My Friend :)

01 April 2011

birthday


today is my daughter's birthday.. :) she was 8 years old. me and my hubby planned to take her out tonight to have dinner and watching movie together.. :) i will update later about her birthday.. to my darling Nasrin Hazirah, happy birthday! i love you..


picture credit to: yahoo. search

4 comments:

Naja said...

cantik nya kek dia!! sangatttt teruja melihat. hepi besday nasrin hazirah..

marstories said...

hehe naja.. tu kan ada tulis "picture credit to yahoo.search".. tu gambo jer.. kek birthday x beli pun lagi.. haha..anyway..thanks naja..:)

Laxmi said...

Happy Belated besday to Nasrin.
mati2 la aku ingat kek nasrin yg tuh.. sgt the cantik ok.. tup2 baca komen.. huh hampagas.. rinie ko tak patut wat kitorg teruja tak bertempat ok.. hahhaa :P

marstories said...

heheh lax..tenkiu..sorry la weh..aku kan dah boh credit untuk gambo tu..tapi memang sengaja jugak aku nak menimbulkan keterujaan korang semua..hahah..kek besday sebenar belum beli pun lagi..biasanya kami sambut secara berperingkat..mana yang sempat dululah..macam on birthday dia, kami pi makan2 dan tengok movie dulu..pastu selang 3-4 hari baru belikan dia present..kek kena tunggu lagi hari lain pulak..haha..