Be My Friend :)

30 March 2011

sushi


korang suka makan sushi? aku suka..heheh.. tapi x semua jenis sushi la yang aku suka makan. ada jugak yang aku x lalu nak makan pun..dan xlah selalu sangat ada peluang nak makan sushi sebab bukan selalu pun pegi tempat yang ada jual sushi...berpusing2 ayat aku ek? hehehe..sebenarnya nak bagitau.. semalam aku beli sushi..12 box for RM10.90..so memandangkan aku sorang jer makan sushi kat umah tu since mr. hubby x lalu @ x makan dan anak aku pulak hanya makan sushi udang, so aku bawaklah semuanya ke ofis aku. jadi aku breakfast dan lunch ngan sushi jer la hari ni..hehe..



ini la bekal sushi aku hari ni :) (separuh darinya dah makan) haha..


gambar atas credit to: theratnergazette.blogspot.com :)

No comments: