Be My Friend :)

18 February 2011

makcik2

semalam dah pergi ambil spek mata. bila pakai, nampak pelik. tapi bukan pelik apa la.. cuma nampak macam ajumma (makcik)..heheh..ker memang dah standard makcik2 dah pun hah? OMG... hahaha..tapi yer la.. bila dah ada anak, kawan2 anak kita mesti panggil kita makcik kan?.. pelan tua, bukan pelan muda.. terimalah hakikat.. huhu (nangis sambil pujuk diri sendiri!)..and aku masih serabut dengan assignment dan tesis...hari2 tido lambat sampai 2-3 pagi pun, x siap2 gak lagi segala assignment tu..tapi bukan senang tau nak taip satu perenggan pun.. kena fikir, taip.. pastu undo balik apa yang ditaip.. pastu fikir lagi, taip lagi..gitulah sampai dapat satu perenggan. so bayangkanlah banyak mana masa yang diambil untuk siapkan walau satu mukasurat pun...dan menyebabkan kesihatan diri sendiri x dijaga dengan baik. so aku masih batuk2 dan selesema. suara pun ala2 sumbangsih ni. kalau kat ofis, bila nak jawab call jer kena berdehem2 banyak kali sebab takut suara x keluar plak..haha.. dan minggu ni travel ke kl balik. seperti biasalah, ada kelas.
.....
p/s: gambar di atas xde kena mengena dgn citer aku tadi tu.. saja.. :)

No comments: