Be My Friend :)

28 February 2011

It has to be you MV (eng/korean lyrics) - Yesung Super Junior


ini mv untuk korean drama cinderella's sister. citer ni best.. korang dah tengok? aku rasa dalam citer ni lakonan moon geun young sebagai heroin citer ni lebih berkesan @ lebih baik dari watak dia dalam drama mary stay out all night/marry me mary sebab dalam citer ni, dia nampak lagi cantik dan ada pendirian sendiri. sedangkan dalam marry me mary dia lebih banyak ikut peel hero citer tu jang geun suk dan kurang cantik sebab rambut dia kembang. Anyway, lagu ni termasuk dalam ost untuk drama tu dan dinyanyikan oleh yesung yang hensem dari super junior.. :) kalau nak download lagu ni, boleh klik kat tajuk lagu ni dalam entry super junior kat bawah ni yer.. oh yer..dalam mv ni dah siap2 ada lirik dalam bahasa korea dan english..so boleh ikut suara yesung yang hensem tu nyanyi sambil tengok mv nih...hehe..


yesung yang hensem ni lahir tahun 1984 so umur dia 27 la tahun ni tapi kalau ikut orang korea, yesung ni 28 tahun dah tahun ni sebab diorang selalunya akan tambah 1 tahun lagi dari umur diorang yang sebenar sebab diorang campur sekali umur diorang masa dalam perut mak diorang dan umur ini dikira bertambah masa korean lunar new year.. tahun baru orang korea..bukan dikira masa birthday diorang macam kita..korean lunar new year ni jatuh sama hari dengan chinese new year kalau kat malaysia.. :)

credit to: youtube & yahoo.search

No comments: