Be My Friend :)

13 January 2011

Korean Drama OST: You're Beautiful (my heart is cursing)



this is one of my favorite song by Kim Dong Wook from korean drama You're Beautiful/He's Beautiful. It's a very sad song actually. the lyrics for this song are include in the video.

4 comments:

ayish_aril said...

kak rini...citer ni dah ending kan smlam...??

marstories said...

ha'a farah.. dah abis dah semlm..mlm ni citer baru (mcm x best jer)..heheh..

ayish_aril said...

rasa macam x puas tengok la...
nak cari cd lah...

marstories said...

kalau kat tv mmg x berapa best tgk sebab dah alih bahasa. dari suara diorang sedap jadi x sedap pulak bunyinya. hehe. subtitle pun kdg2 x tepat @ x sama dgn apa yang diorang sebenarnya cakap. dah pulak ada jgk scene2 yang dah dipotong. maybe sbb nak jimat masa. nak best tgk online atau beli dvd dia (kat prangin ada):)