Be My Friend :)

14 December 2010

my sister's wedding - part 1

i've been busy last week for my sister's wedding. penat tak terkata. kenduri on saturday but dari hari selasa lagi aku dah balik kg. bos pun bagi green light. tolong mak ke hulu ke hilir beli barang itu ini. adik2 lain x dapat balik awal kerana tuntutan kerja. they only coming back on friday. gila kentang banyak sungguh kerja yang nak dibuat sebelum kenduri. i really exausted but also excited. mujur sedara mara yang duduk berdekatan datang menolong. alhamdulillah. this is a few picture before the wedding - the preparation:


masa ni bz menyiapkan bunga telur dan goodies bag. ini turn adik2 dan sepupu2 pulak buat sebab aku dah setengah pengsan kukus telur beratus2 tu kat dapur sorang2 dari pagi sebab diorang belum sampai lagi pagi tu. lepas lunch barulah diorang sampai. sepupu2 pun dah ramai yang datang. haruslah cepat2 aku bagi tugas kat diorang pulak. ramai2 buat, sambil2 buat lawak, cepat jer banyak yang siap. mak ngan abah aku memang x tengok dah apa dah jadi dalam rumah. geng senior semua bz kat luar rumah. nanti kita sambung lagi yer.

No comments: