Be My Friend :)

24 December 2010

the best korean drama 2010

ini carta 5 drama korea yang paling best untuk tahun 2010. kenapa aku kata paling best? sebab aku dah tengok banyak gak drama korea tahun ini dan antara yang banyak2 tu 5 drama ni yang paling best dari segi jalan cerita dan pelakon2nya. semua drama ni pun happy ending. so xlah letih2 tengok dari episode 1, tetiba episode last hero atau heroin mati ke apa ker atau ending tergantung ker (yang jenis soh kita fikir sendiri ending dia camana) dan harus diingatkan bahawa ini adalah pendapat aku sahaja yer so pendapat orang lain tidak semestinya sama dengan pendapat aku..hehe :)

1. mary stayed out all night/marry me mary (comedy/romance)

2. playfull kiss/mischievous kiss (comedy/romance)


3. sungkyunkwan scandal (genre: history/comedy/romance)


4. personal taste/personal preference (genre: romance/comedy)


5. cinderella's sister/cinderella's stepsister (genre: melodrama/romance)

.....

No comments: